Зеленський не знає хто стояв за подіями в Одесі

04 May 2020 | Ukraine | 411 |
Зеленський не знає хто стояв за подіями в Одесі

“Зеленський не знає хто стояв за подіями в Одесі? Всі знають, а він ні. А, він же тоді був на гастролях. Йому було не до цього”

Ідеологічні та політичні цілі тих, хто в травні 2014 планував заколот в Одесі відомі всім, окрім Зеленського. Це- створення « Одеської Народної Республіки», захоплення Бессарабії, повне відрізання України від виходу до Чорного моря. Тоді ж, в травні 14 Путін, якому Зеленський любить заглядати в очі, на брифінгу для іноземних журналістів розповідав про « історичну Новоросію, куди, за його версією , входили Донецька, Луганська, Миколаєвська, Херсонська, Харківська, Запоріжська, Дніпропетровська і Одеська області.

Зеленський закликає розібратися, хто стояв за подіями в Одесі. Так це всі знають. Росія. Це вона планувала відчленування цього українського регіону. Й , до речі, в вересні 2019 і в грудні 2019 Зеленський віддав РФ в обмін на моряків, яких Путін , згідно рішення Гамбургського морського трибуналу, мав звільнити без всяких передумов, покидьків, причетних до терактів в Одесі. Відповідь , навіщо вони Москві, очевидне – щоб сховати кінці в воду. Ну, й на цьому тлі трактування Зеленським новітньої української історіі, трагічних сторінок 14 року, вже й не дивує заміна телеуроку про російську агресію на руханку ватного Усика. Й ви звернули увагу, що на 6 річницю анексії Криму відосика не було…. А там теж, до речі, були вбиті росіяйськими окупантами перші українці і кримські татари- жертви Путіна.

Р. S. Дякую всім патріотам, які зупинили кривавий сценарій гебні. Розумію, Зеленський в травні 14 був на корпоративах, його найближчі соратники тужили за ПР . Але зараз хоч хтось в його фракції , хто кричить, що був на Майдані, може ви поінформуєте Зеленського про новітні трагічні сторінки нашої історіі. Щоб він не вивчав її за лекалами Кремля все ж.

За матеріалами зі сторінки Ірини Геращенко

Шановні пані та панове, пам’ятайте! Будь-яка інформація, яку Ви, публікуєте з публічним статусом у соціальних мережах є доступною для використання третьою стороною. Особливо коли ви просите допомоги у розголосі, а після цього змінюєте свій пост. Поводьте себе відповідально ! У деяких випадках, залишаємо за собою право у відмові публікації посту.

Усвідомлюйте відповідальність, за поширення інформації, простими словами, не пишіть про те, чого немає. Peдaкцiя може не пoдiляти дyмку aвтopа і нe нece вiдпoвiдaльнicть зa дocтoвipнicть iнфopмaцiї. Щоб опублікувати пост, чи надіслати зayвaжeння, cкapгу чи пpoпoзицiю, пишіть нам через кoнтaктнy cтopiнкy – Кpaщi блoги – yкpaїнa.