Збірна України безнадійно поступилася Іспанії в матчі Ліги націй

07 Sep 2020 | Sports | 431 |
Збірна України безнадійно поступилася Іспанії в матчі Ліги націй

Команда Андрія Шевченка нічого не змогла протиставити "Червоній фурії".

Збірна України поступилася команді Іспанії у поєдинку 

Ліга націй-2020/21: календар і результати матчів 2-го туру
2-го туру групового етапу Ліги націй. Гра на стадіоні "Альфредо Ді Стефано" у Мадриді завершилася розгромною перемогою "Червоної фурії" з рахунком 4:0.

Підопічні Луїса Енріке вирішили всі питання щодо переможця зустрічі ще в першому таймі, забивши у ворота Андрія Пятова три "сухі" м’ячі.

Початок розгрому на третій хвилині поклав Серхіо Рамос. Капітан іспанців реалізував пенальті за фол Сергія Кривцова на Ансу Фаті. Пятов був близький до того, щоб відбити удар футболіста "Реала" з 11-метрової позначки, але трішки не дотягнувся до м’яча в правому від себе куті воріт.

На 28-й хвилині іспанці подвоїли перевагу в рахунку. Дані Ольмо виконав навіс до штрафного майданчика, а Рамос виграв верхову боротьбу у Кривцова і головою красивим парашутом відправив м’яч під поперечину. 

Не встигли українці відійти від такого потрясіння, як господарі поля увігнали третій гол у ворота Пятова. На 32-й хвилині Олександр Зінченко обрізався поперечною передачею, подарувавши м’яч Серхіо Регілону - той віддав на Фаті, а юний талант "Барселони" ідеальним обвідним ударом забив рикошетом від дальньої стійки.

Фаті став наймолодшим автором гола в історії збірної Іспанії. Він забив у 17 років і 311 днів. 

Після перерви команда Луїса Енріке продовжила домінувати на футбольному полі, залишивши українську команду без м'яча. Наприкінці зустрічі іспанці забили вчетверте - Ферран Торрес на 84-й хвилині замкнув дальній кут воротарського при подачі з правого флангу від Мікеля Меріно.

Зазначимо, що збірна України зазнала найбільшої поразки під керівництвом Андрія Шевченка. До цього найбільша поразка сталася в листопаді 2018 року, коли Україна програла Словаччині у дебютному розіграші Ліги націй з рахунком 1:4.
 
У паралельному матчі нашої групи Швейцарія і Німеччина зіграли внічию - 1:1. Таким чином, після двох турів Україна з 3 очками посідає друге місце цьому у квартеті.
 
Наступний матч збірна України проведе 10 жовтня, коли прийматиме Німеччину на столичному НСК "Олімпійський". UkrCanada